termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Bélflóra és emésztés » Darmflora plus travelprotect
szombat, 16 okt. 2021
darmflora_plus_travelprotect

 Darmflora plus travelprotect 

Probiotikus kombinált készítmény utazás, nyaralás esetén

  

- egészséges bélműködés biztosítása az utazások, nyaralások idejére

- az utazásokkor jellemző hasmenések ellen

- távoli országokban töltött időszakra

- diéta esetén

- betegségek esetén, mely bacilusokhoz köthetők


A Dr Wolz-féle Darmflora plus travelprotect kombinálja mind a probiotikus gyógyhatású élesztő Saccharomyces cerevisiae Hansen CBS 5926, mind a 8 kiemelt probiotikus tejsav baktérium élőkultúra előnyeit.

A gyógyhatású élesztő ártalmatlanítja bizonyos baktériumok toxinjait és a tejsav baktérium újraépíti az egészséges, immunaktív bélflórát.

Nem szükséges hűtőben tárolni. Ez teszi a Dr Wolz-féle Darmflora plus travelprotect készítményt akármelyik utazás kitűnő társává.

Speciális gyógyhatású élesztő, 8 védett tejsav baktérium élőkultúra B1, B2, B6 és B12 vitaminok, biotin, folsav. Zselatin-, laktóz-, glutén-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes. A kapszula növényi cellulózból készül.  Diabeteszesek is fogyaszthatják.

Adagolás: a kombó pack különböző hatású 2 lehegesztett buborékfóliás készítményt tartalmaz. Annak érdekében, hogy eléjük a kombinált hatást az utazás előtt és alatt napi 2 kapszulát vegyen be az étkezés során egy kis folyadékkel. Emelje a napi adagot 4-4 kapszulára, ha bélrendszeri rendellenség, hasmenés jelentkezne. A 2 és 10 év közötti gyermekek a fele mennyiséget szedhetik. A kapszulák felnyithatók és tartalmuk ételbe, italba keverhető.

 

darmflora_plus_travelprotect

 

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.