termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ellenállóképesség » Cranfort
péntek, 09 jún. 2023

Cranfort

Organikus tőzegáfonya kivonat - 40 mg PAC (proantocianidin)

 

A nők közel fele legalább egyszer életében átesik húgyúti fertőzésen. Minden harmadik nőnél – akinek már volt ilyen típusú fertőzése – a tapasztalatok szerint: egy éven belül megismétlődik a probléma.  A legtöbb esetben a problémát az Escherichia coli (E. coli) nevű baktérium okozza, amely általában a bélrendszerben él.
A húgyúti fertőzés tünetei közé tartozik: a gyakori, fájdalmas vizelés és alhasi fájdalom, sűrű vizelési inger mellett.
A betegséget általában antibiotikumokkal kezelik, de a fellépő rezisztencia miatt szükség van az alternatív terápiás és megelőző stratégiákra is.

CRANFORT, egy 100%-ban természetes eredetű étrend-kiegészítő, mely egy Vaccinium macrocarpon Aiton nevű tőzegáfonyát és lactoferrint tartalmaz.
A tőzegáfonyát évszázadok óta használják jótékony tulajdonságai miatt. A húgyúti fertőzések elleni terápiás hatásairól számos dokumentációt fellelhetünk.  Széles körben ismert kiváló antioxidáns forrás és az egyetlen olyan -többek között az E.colli megtapadását- gátló anyag, amely segít a szervezetet megvédeni a baktériumok okozta húgyúti fertőzésekkel szemben. Magából a gyümölcsből nyert természetes vegyület neve: a proantocianidin (PAC).
A Laktoferrin nagy mennyiségben az anyatejben található meg, különösen a kolosztrumban, mely biztosítja a védelmet és immunitást az újszülötteknek. Laktoferrin egyik összetevője az immunrendszert alkotó fehérvérsejteknek. Antimikrobiális aktivitással rendelkezik (baktérium-, gombaölő) és veleszületett védekezésünkben fontos szerepet játszik.
Ez egy prebiotikum, mely elősegíti a probiotikus bélflóra növekedést, erősíti az immunrendszert.

Természetes megoldás a vizelet panaszokra.

A tőzegáfonya kivonat (Vaccinium macrocarpon Aiton = CRANFORT), melyet organikus gazdaságban termelt gyümölcsökből nyernek, biztosítja a húgyúti fertőzések megelőzését.
Tanulmányok azt mutatják, hogy egyetlen napi dózisban (500 mg-os kivonat):
- gátolja az E. coli baktérium megtapadását,
- megelőzi az E. coli fertőzéseket,
- csökkenti a visszatérő húgyúti fertőzések előfordulását.
180 napos klinikai vizsgálatot végeztek 176 nőnél, akik hajlamosabbak a húgyúti fertőzésekre – azzal a céllal, hogy bebizonyítsák, hogy a tözegáfonya képes-e csökkenteni a visszatérő fertőzések számát. Az eredmények azt mutatták, hogy a napi 500 mg tőzegáfonya kivonat 58%-kal csökkenti a fertőzés kiújulását - a placebóhoz képest.
Kiszerelés: 30 kapszula
Hatóanyagok 2 kapszulában: 500 mg Vaccinium macrocarpon Aiton kivonat, 10 mg Laktoferrin, 1,4 mg B6-vitamin
Ajánlott adagolás: Felnőttek napi 2 kapszula (mindig reggel egy pohár vízzel)