termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ellenállóképesség » TussiKIDS/Adults
csütörtök, 20 jún. 2024

TussiKIDS/Adults

100% természetes eredetű köhögéscsillapító

Supernat

 

 

 

 

 

A köhögés senkit nem hagy aludni. A véget nem érő köhögés …
Hogyan állítsuk meg?!

Kétféle köhögés létezik:
- Hurutos: amikor van köpet. Megoldás kitisztítani a hörgőket.
- Száraz: amikor nincs köpet. Megoldás: nyálkahártya, a torok hidratációját.

A köhögés annak a jele, hogy a torokban és / vagy a hörgőkben probléma merült fel.  Ez a légutak védelmére szolgáló mechanizmus, egyben a leggyakoribb légzőszervi tünet a gyermekeknél és a felnőtteknél egyaránt.
 
Ezt a 100%-ban természetes eredetű szirupot laboratóriumi körülmények között gyártják, így teljes mértékben megőrzi értékes tulajdonságait.
 
A hagyományos köhögés elleni szirupok olyan összetevőket tartalmazhatnak, melyek álmosságot okoznak, vagy egyéb mellékhatásokkal együtt járnak.
Tussikids és Tussiadult biztonságos, hatékony, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek nem járnak együtt ezekkel a problémákkal.
 
A következő összetevőket tartalmazza:
Barna cukor - gazdag kalciumban, vasban, káliumban és magnéziumban.
Aranybarna színét annak köszönheti, hogy a melasz nád nem veszti el a jelentős mennyiségű vitamin és ásványi anyag tartalmát. Lágyítja és hidratálja a torok nyálkahártyáját.
Méz - Ez az egyik leggazdagabb tápértékű élelmiszer. Fontos anyagokat tartalmaz. Mindig is tudta az ember, hogy a méz antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Közismert, hogy sikeresen lehet alkalmazni asztma, hörghurut, influenza, köhögés és rekedtség esetén. Lágyítja és hidratálja a torok nyálkahártyáját.
Rocha körte koncentrátum – Megnöveli az alkotóelemek koncentrációját a szirupban, így kisebb a hígítás, az ízhatás javul. Lágyítja és hidratálja a torok nyálkahártyáját.
Fenyő illóolaj - Nagyon hatékonyan lehet használni légzési problémák esetén a jó köptető és gyógyító hatása miatt. Fellazítja a váladékot és megkönnyíti annak távozását.
 
TUSSIKIDS
Kiszerelés: 150ml
Használati utasítás: 4 éves kortól napi 2x 1 teáskanálnyi (eper és málna ízesítésű)

TUSSIADULT
Kiszerelés: 200ml
Használati utasítás: napi 2x 1 evőkanálnyi (citrom és menta ízesítésű)