termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ellenállóképesség » Zell Oxygen Plus
csütörtök, 20 jún. 2024

Zell Oxygen® plus


Zell Oxygen® plus
létfontosságú alkotóelemek védő kombinációja –
az egészséges sejt szintű funkciókért.
élő, aktív enzimek, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek és biológiai védőanyagok

- B2 és E vitamin, továbbá a szelén és cink tartalma miatt a Zell Oxygen® plus hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.
- a B vitamin tartalom hozzásegít a normál anyagcseréhez.
- csökkenti a fáradtság, kimerültség érzetet.

Zell Oxygen® plus nemcsak az alkotóelemek egyszerű keveréke, hanem emellett még az is fontos jellemzője, hogy a bio-aktív, természetes, alapvető alkotórészek beépülnek a Dr. Wolz®-féle Enzim Élesztő Sejtekbe. Így az emberi sejtekhez hasonló szerkezetűvé válik és épp ezért közeli rokonságban van a szervezetünkkel.

A Dr. Wolz®-féle Enzim Élesztő Sejteket egy néhány napos, speciális oxigénes-enzimes-erjesztési procedúra alatt fedezték fel. Ez a művelet attól nagyon különleges, hogy a Dr. Wolz®-féle Enzim Élesztő Sejtek még mindig bio-aktívak maradnak. Összekeverik a gondosan kiválogatott alapvető és védő alkotóelemekkel (1, 2, 3) egy kiváló, aktív összetevők vivőanyagát eredményezve. Mivel a Dr. Wolz®-féle Enzim Élesztő Sejteket nem hevítik, nem szárítják, a széles skálájú összetevők (1, 2, 3) természetes, aktív és kimagaslóan életképesek.
1 evőkanálnyi Zell Oxygen Plus (10 ml) kb. 65 milliárdnyi Dr. Wolz®-féle Enzim Élesztő Sejteket tartalmaz.
Mindennapos használatával egy értékes sejt megújító alkotóelemmel és sejtvédő hatóanyaggal támogatjuk szervezetünk működését.
Adagolás: Zell Oxygen® plus egy koncentrátum, ezért azt ajánljuk, hogy naponta 20–30 mlnyit (2–3 evőkanálnyit) oldjon fel 200-270 ml üdítőben – étkezés közben (vagy után) egyszerre - vagy a nap folyamán folyamatosan - igya meg. Üdítőnek az almalét ajánljuk.
Kiszerelés: 250 ml
Glutén, laktóz, színezék és tartósítószer-mentes.