termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ellenállóképesség » Colostrum Immun
kedd, 05 júl. 2022

Kolosztrum Immun Dr. Wolz 
Előtejből kivont immunglobulinok

 


- az immunrendszer megerősítésére valamint az egyensúly megtartására

- allergiásoknak is kiváló


A Dr Wolz-féle Colostrum Immun készítményt speciális szabványoknak megfelelően állítjuk elő az új-zélandi gazdaságok teheneinek előtejéből. Ez a tej szinte teljesen zsírmentes, az immunprotein tartalmát kíméletes technológiával koncentráljuk és szárítjuk. Ezzel az eljárással a benne levő laktoferrin tartalom koncentráció és az immunglobulinok szabványosíthatók.

Az új-zélandi tehenek az egész évet a legelőkön töltik, a füvön kívül mást nem kapnak; hivatalosan tilos a takarmány adalék anyagok használata. Ennek eredményeképp különösen széles spektrumú immunglobulinok jönnek létre. Az új-zélandi eredet a kerge marhakór mentesség záloga.

A Dr Wolz-féle Colostrum Immun készítmény javít az általános egészségi állapoton, de különösen nagy segítséget jelent a stresszes időszakokban és évszakváltozáskor.

Betegségre hajlamos gyerekek átmeneti stresszes időszakban szedhetik, sőt még azok is akik nem szeretik a tejtermékeket. A Dr Wolz-féle Colostrum Immun készítmény olyan értékes és természetes összetevőket tartalmaz, mint például a bioaktív proteinek, aminosavak, koncentrált nyomelemek, és mindezen felül az immunglobulinok, amely az immunrendszer passzív támogatását biztosítja.

Kolosztrum koncentrátum hozzáadott anyagok nélkül! Zselatin-, laktóz-, glutén-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes. A kapszula növényi cellulózból készül.

Diabeteszesek is fogyaszthatják.


Adagolás: napi 5 kapszula elosztva az étkezésekhez vagy egy étkezés során az összeset is be lehet venni egyszerre. A kapszulák felnyithatók és jól elkeverhetők az ételben/italban is. Forró italba ne tegye!

 

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.