termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ellenállóképesség » KinderImmun
csütörtök, 20 jún. 2024

 

KinderImmun Dr. Wolz 
Immunmodulátor 2 éves kortól

 

 

- az immunrendszer aktív és passzív erősítése

- fejlődési szakaszban

- terhes és szoptatós anyukáknak is ajánlott

 


Egy jól összeválogatott, értékes alkotóelemekből felépülő immun aktív komplex. Ez a kombináció fedezi az óvodás- és iskoláskorú gyermekek immunrendszerének megerősítéséhez szükséges teljes védelmet.

A béta-glükán stimulálja a test természetes védősejtjeit és a teljes immunrendszert erősíti. A tejsav baktérium aktiválja a bélrendszer immunvédelmét. Az acerola (barbadosi cseresznye) italpor nagy mennyiségű természetes eredetű C-vitamin tartalmaz.  Az új-zélandi tejgazdaságok teheneitől származó kolosztrum hatóanyagai az immunvédelmet passzívan fokozzák.

 

Összetétel: Béta-glükán, arecolából nyert C vitamin, új-zélandi tehenek koncentrált kolosztruma,  cinkélesztőből nyert cink, bifidobacterium longum, B1, B6, B12 vitaminok, folsav, prebiotikus inulin. Zselatin-, glutén-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes. Diabeteszesek is fogyaszthatják.


 

Adagolás: 2-3 éves kor között napi 1 adagoló kanállal, 4-6 éves kor között napi 2 adagoló kanállal, 6 éves kor felett napi 3 adagoló kanállal - Keverje a Dr Wolz-féle KinderImmun port hideg üdítőbe, joghurtba vagy desszertbe.

 

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.