Acerola-Vitamin C+ Bioflavonoide
Extra adag természetes vitamin
- nagy stresszel, megterheléssel járó időszakokra
- nem kiegyensúlyozott diéta esetén
A citrus bioflavonoidok és a csipkebogyó, áfonya (anthocyan) természetes növényi összetevői mind-mind jótékonyan hatnak az emberi szervezetre.
Naponta 5x kell friss, vitamindús gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztani!
Azoknak az embereknek, akik ezt nem tudják életmódjukból adódóan kivitelezni, vagy csak egyszerűsítenének a vitaminbevitel minden napos módszerén – ajánljuk figyelmükbe ezt a természetes C-vitamin és bioflavonoid forrást.
Az acerola (cseresznye) C vitaminja; csipkebogyó, áfonya, narancs és citrus bioflavonoidok összessége. Glutén-, laktóz-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes. Diabeteszesek is fogyaszthatják
Adagolás: 2 mérőkanálnyi (2g) napi adagot keverjen el joghurtban, zabpehelyben vagy gyümölcslében oldja fel.
A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.