termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Ízületek,csontok » Calcoral
csütörtök, 20 jún. 2024
carcoral

 CalCoral Natiris 

Természetes kalciumpótlás magnéziummal és D3 vitaminnal

  

Japán tudósok tanulmányozták az Okinawai lakosság életét, hogy megfejtsék az ott élő emberek hosszú életének titkát. A tanulmány fényt derített a környéken lakók szokásaira, miszerint rendszeresen fogyasztottak az okinawai tengerpart korálban gazdag homokjából nyert kalciumból és ásványi sókból, mely bizonyítottan hozzájárult kiváló egészségi állapotukhoz. A korál kalcium jótékony hatása azóta világszerte ismertté vált.

Kalcium nélkülözhetetlen a csontfejlődéshez. A csontszerkezetének kialakításában különböző sejttípusok vesznek részt, melynek működésében a kalciumnak nagyon fontos szerepe van.

A magnézium az emberi test majdnem minden egyes sejtjében megtalálható, és több mint 300 enzim kialakulásában játszik fontos szerepet. Szintén nélkülözhetetlen a mitokondriumok szabályos szerkezetének, az RNA és a DNA kialakításában.

A D3 vitamin fő feladata az, hogy szabályozza a calcium felszívódását és raktározását. Két D vitamin forma létezik, a D2 (ergocalciferol), mely növényi eredetű; és a D3  (colecalciferol), mely jelen van a halolajban, tojásban, és kisebb mennyiségben megtalálható még a májban, a tejzsírban. Közismert, hogy napfény hatására a bőrben D3 vitamin keletkezik. Az emberek D3 vitamin szükségletének legfontosabb forrása a bőrben lezajló D vitaminok szintézise, mely a napfény ultraibolya sugárzásának hatására történik.

Calcoral egy a korallok kalciumából nyert étrend-kiegészítő, mely további 75 ásványi és oligoelemet is tartalmaz. Tápanyag összetétel (napi 3 kapszulában):

Calcium (az ajánlott napi adag 67.7%-a) 540mg

Magnesium (az ajánlott napi adag 90%-a) 270mg

Vitamin D3 (az ajánlott napi adag 60% -a) 240UI

1 db Calcoral kapszula összetétele

a következőképpen alakul:

- 500mg korall kalcium

- 90mg magnézium (magnézium oxid)

- 80UI of colecalciferol

- Zselatin

- Titánium dioxid

- Polyvinylpirrolidone

(Ezek a további összetevők a kalcium, magnézium és D3 vitamin mellett)

Így az ideális  calcium/magnézium 2:1 aránya fenntartható.

Adagolás: 2 hónapig a 3 főétkezés során 1-1 kapszulát kell bevenni. Egy éven belül újra lehet kezdeni a kúrát, ha szükséges.

carcoral

 

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.