termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Rosszindalatú betegségek » Zell Oxygen Immuncomplex
péntek, 12 aug. 2022

7417_immunkomplex  Zell Oxygen Immunkomplex Dr Wolz 

 Természetes immunerősítő készítmény 

 

 

 

-   Sugár és kemoterápia esetén
-    Stimulálja az immunrendszerünk ölősejtjeit
-    Immunhiányos megbetegedések esetén
-    Antioxidáns terápia az oxidatív stressz esetén


A Dr Wolz-féle Zell Oxygen Immunkomplex fő jellemzője a magas béta-glükán tartalom. Immunmoduláló szerepe van: mind stimulálja, mind ellensúlyozza a túlzott immunreakciókat. Például: különböző nem specifikus immunrendszeri sejtekhez kapcsolódik, a kötést alkot a makrofágok béta-glükán receptorával. Ezáltal stimulálja a citokinek termelődését, mint pl a TNF (Tumor Nekrózis Faktor) alpha és IL (interleukin)-l beta, mely elősegíti és stimulálja a megfelelő immunválaszokat. Az élesztőből nyert béta-glükánok is képesek a természetes ölősejtek aktivizálására és kölcsönhatásba is lép a monociták és neutrofilek receptoraival. Ennek eredményeképp csak akkor termelődnek, citokinek és más immunmoduláló elemek, amikor szükséges.

 

Adagolás:


Dr Wolz-féle Zell Oxygen® Immunkomplex egy koncentrátum.
Ezért 20-30ml (2-3 evőkanál) mennyiséget tegyen bele kedvenc italába. Igya meg étkezés közben vagy utána egyszerre esetleg folyamatosan egész nap.


Fokozza az immunrendszert és a vitalitást
Ez egy olyan készítmény a Dr Wolz cégtől, mely a legújabb immunkutatásokon alapul.
Az elmúlt 30 év alatt a Dr Wolz cég bebizonyította, hogy a gyógyítás záloga a speciális, természetes anyagokból készült étrend-kiegészítők lehetnek.
A Dr Wolz-féle Zell Oxygen Immunkomplex egy természetes készítmény, mely nagy mennyiségben tartalmaz glükánt, enzimeket, koenzimeket, aminosavakat, nyomelemeket és másodlagos növényi anyagokat. A Dr Wolz-féle Zell Oxygen Immunkomplex széles spektrumú természetes tápanyagokat tartalmaz, amelyek immunrendszerünket egy sebességgel feljebb kapcsolja, ezáltal biztosítja a test frissességét és a jó közérzetet. A létfontosságú anyagok hiánya immunrendszer alulteljesítéséhez vezet. Ez például abban nyilvánul meg, hogy fokozódik hajlamunk a fertőzésekre, kimerültség jelentkezhet.

 

Jó biohasznosulás
Ezeket a magas értékű immunaktív komplexeket nem egyszerűen összekeverik az élő kultúra sejtszintű elemeivel- Dr Wolz-féle Enzim Élesztősejtek kivonata-, hanem egy speciális Dr.Wolz-féle eljárással építik be. Emiatt ez a koncentrátum is épp olyan természetes, mint az, amelyik a természetben található. Mivel ez a készítmény folyadék formátumú gyorsabban és jobban felszívódik.
Magas biohasznosulás különösen fontos, mert az számít, amit a szervezet képes befogadni, és nem az, amit saját maga biztosít.

 


Mint egy összehangolt zenekar
Az egyes alkotóelemek együttesen és optimálisan kifejtik ki már sejt szinten is az immunrendszer erősítő és antioxidáns tulajdonságukat - az együttes hatékonyság nagyobb, mint az egyes elemek külön-külön adott reakcióinak összessége.

 

7417_immunkomplex


A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.