termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Sportolók » Sanuzella ZYM sportsline
péntek, 12 aug. 2022
nvtelen

 SANUZELLA® ZYM sportsline 

Aktív hatóanyagú komplex + Q10 atlétáknak

  

- csökkenti az izomstresszt

- lerövidíti a regenerációs időt

- megerősíti az immunrendszert

- megnöveli a teljesítőképességet

- sok atléta használja hivatalosan


A freiburgi egyetem egy csoportnyi atlétán tanulmányozta a Dr Wolz-féle hathetes enzim élesztősejtes kezelést - különös tekintettel a fizikai teljesítőképességre és a stressz okozta sejtválaszra. Az eredmények optimális oxigén felhasználást és javuló izomteljesítményt mutattak. A sejtekre ható oxidatív stressz csökkent. „Rajongóink”, napi fogyasztóink az olimpiai csapatok tagjai, a Német Labdarúgó Liga klubjai és vezető atléták valamint amatőr sportolók és a nem sportoló emberek is – akik fokozott munkahelyi stressz alatt állnak – értékelik a kimagasló hatásokat.

Dr Wolz-féle értékes enzim élesztősejtek gazdag biológiai enzim védelemben, másodlagos növényi anyagban, bioflavonoidokban, Q10-ben valamint az ásványi sókban, vitaminokban, nyomelemekben (cink, szelénium, krómium) Glutén-, laktóz-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes. A kapszula növényi cellulózból készült. Diabeteszsek is fogyaszthatják (0,7 BU napi adaggal kalkulálva).

Adagolás: a Dr Wolz-féle Sanuzella® ZYM sportsline egy koncentrátum. Hígítsa a napi 1 ampulla tartalmát bármilyen italban! Igya meg étkezés közben vagy utána egyszerre esetleg folyamatosan egész nap. Mellé 1 kapszulát is vegyen be!

nvtelen

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.