termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Szív és érrendszer » Cholesterinreduktion Dr. Wolz
kedd, 25 jan. 2022
cholesterinreduktion

 Cholesterinreduktion Dr. Wolz 

Az emelkedett koleszterin szint kezeléséhez

  

A Dr. Wolz-féle Cholesterinreduktion terméket azoknak ajánljuk, akiknek magas a koleszterin-szintjük (hypercholesterinaemia), és szeretnék a koszorúér-betegségek kockázatát csökkenteni. . Ha túl sok koleszterin van jelen a vérben, az hosszú távon érfal károsodáshoz vezet (érelmeszesedés). A 10%-os koleszterinszint csökkenés például 10-20%-ban mérsékeli a koszorúér-betegség kockázatát


A Dr. Wolz-féle Cholesterinreduktion természetes anyagok, béta-glükán (speciális zab), növényi szterolok és B-vitaminok hatékony kombinációja.


A portfolió diéta olyan táplálék kombinációt foglal magába, amelyben az egyes elemek felerődösítik a másik hatását.


Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) tudományos testülete megerősítette: napi 2 - 2,4 g növényi szterin (például zab a tejhez és egyéb tejtermékekhez hozzáadva) átlagosan 8,9%-kal csökkentik a koleszterin szintet 2 -3 héten belül.


A növényi szterolok gátolják a bélből a koleszterin felszívódását. Ennek eredményeként a koleszterinszint csökken.


Az EFSA igazolta: a béta-glükán csökkenti a koleszterinszintet a vérben. A koleszterinszint csökkentése redukálja a koszorúér-betegség kockázatát. Ez a bizonyos zab egyéb jó tulajdonságokkal is rendelkezik: serkentik az emésztést és a salakanyagok kiürülését, az emésztőrendszerben megköti az epesavakat, csökkenti a koleszterin képződését a májban. Sőt prebiotikus hatása is van: segít megőrizni a rendszeres székletürítést.


Adagolás:


Keverjen össze 3 adagolókanálnyit a Dr. Wolz-féle Cholesterinreduktion porból tejjel vagy joghurttal. Esetleg reggeli müzlijét, gabonapelyhét ne csak tejjel egye, hanem még Dr. Wolz-féle Cholesterinreduktion porral is szórja meg, finom íze lesz. Készítsen egy finom turmixot a szezonális gyümölcsök és a Dr. Wolz-féle Cholesterinreduktion felhasználásával - laktózmentes tejjel vagy szójatejjel. Akár gyümölcslevekbe is keverheti.


Hozzáadott növényi szterolokat, béta glukánokat (speciális zab), valamint B1-, B6-, B12 vitaminokat és a folsavat tartalmaz.

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.