termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Terhes és szoptatós anyák » Prenatal DHA
kedd, 25 jan. 2022
prenatal dha

 Prenatal DHA 

Tiszta halolaj terhes és szoptatós anyáknak

  

Tudta?

- Az Omega-3 zsírok elősegítik a magzat egészséges agy, szem, ideg- és immunrendszer fejlődését.

- Az Omega-3 zsírok csecsemők esetében lényegesen csökkentik az allergia kialakulásának rizikóját.

- Az Omega-3 zsírok javítják a csecsemők és kisgyerekek figyelmét és koncentrációját.

- Omega-3 zsírok várandósság alatti szedése csökkenti a terhesség utáni depresszió kialakulását.

 

A Prenatal DHA az egyik legtisztább és legegészségesebb Omega-3 zsírforrás (DHA, EPA) a terhesség és a szoptatás fontos hónapjaiban.

 

Magzatvédő Omega-3 zsírsav az egészséges kisbabákért

Egy nemrégiben elkészült nemzeti táplálkozási felmérés rámutatott, hogy a várandós nők és kismamák kétharmadának soha nem beszéltek orvosaik a DHA-ról.

 

Mi a DHA?

DHA (dokozahexaénsav) egy olyan nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsav, mely az emberi agy és idegrendszer kb. 20%-át teszi ki. Bár nagyon fontos az emberi szervezet megfelelő működéséhez, a DHA-t szervezetünk nem tudja előállítani – diéta során illetve táplálék-kiegészítőkből nyerhetjük.

 

A DHA különösen fontos a gyerekek fejlődésében valamint a várandós nők és kismamák számára:

- DHA jelentős szerepet játszik a magzat normális fizikai és mentális fejlődésében. Az utolsó trimeszter során a fejlődő magzat az anyán keresztül jut a DHA-hoz – mely jelentősen hozzájárul a magzat idegrendszerének tökéletesebb fejlődéséhez.

-DHA kiegyensúlyozottabbá teszi a várandós és szoptató anyákat mind hangulati, mind idegi szempontból. Egy tanulmányból kiderül, hogy azoknál a nőknél - akik nagyobb mennyiségű halat fogyasztottak – a szülés utáni depresszió felére csökkent; szemben azokkal, akik csak keveset vagy egyáltalán nem.

-Gyermekeknél a DHA szint hatással van a hosszú távú egészséges agyi és fizikai fejlődésére. A nagy mennyiségű DHA csökkenti az allergia és a cukorbetegség kialakulásának lehetőségét.  Egy kimutatás szerint azoknak a nőknek a gyermekei, akik a várandósság és a szoptatás időszaka alatt halolajat fogyasztottak, magasabb IQ-val rendelkeztek 4 évesen, mint azok akiknek az anyukájuk csak placebot szedett.

 

Egy nő DHA igénye lényegesen megnövekszik a terhesség alatt, és alacsony szinten marad a szülés utáni 9-12 hónapig, hacsak diétával nem egészül ki. Hogy az anyukáknál, babáknál és gyermekeknél az optimális egészségi állapotot elérjük a nemzetközi szakértők ajánlása szerint naponta minimum 300 mg DHA bevitele szükséges.

Kutatások szerint a várandósság és a szoptatás alatt valamint gyermekkorban a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb DHA forrás a kiváló minőségű halolaj kapszula. Mert:

 

- Tiszta: higany-, ólom-, PBC-, dioxin- és egyéb szennyezőanyag mentes

- Friss: a halászás után oxigénmentes környezetben azonnal elkezdődik a feldolgozás, ezzel megelőzzük a bomlási folyamat elkezdődését és biztosítjuk a halolaj kivételes frissességét.

- Kellemes ízű: nincs hal íze és utóíze

- Természetes triglicerid formátum: biztosítja a szervezet számára az optimális felszívódást és hasznosulást – ezáltal maximális hatást nyújt.

- Független ellenőrzés: felülmúlja a nemzetközi gyógyszerészeti szabványokat

 

prenatal dha

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.