termeszetpatika.hu

You are here: Címlap » Termékek » Vitaminok » D3 Vitamin 1000 I.E plus
péntek, 19 júl. 2024
d3 vitamin

 D3 Vitamin 1000 I.E plu 

Vitamin, amely legyőzheti a náthát is

  

- téli időszak elengedhetetlen kelléke (immunrendszer fokozó)

- idős korban feltétlenül ajánlott

- a gyerekek egészséges csont fejlődéséért


A D vitamin csontokra gyakorolt jótékony hatása régóta ismert. Manapság fedezték fel, hogy nagy segítség a nátha és az influenza megelőzésében is. Úgy tűnik, hogy a D vitamin aktiválja az immunrendszert hasonlóan, mint az influenza elleni védőoltás. A betegség főidőszakában az időjárás kedvez a kórokozók szaporodásának - nincs elegendő napsütés ahhoz, hogy elegendő mennyiségű D vitamin szintetizálódjon a bőrben.


Egy kutatás összegzésében arra jutottak, hogy a D(3)vitamin, mint étrend-kiegészítő a téli időszakban csökkentheti az A típusú influenza előfordulását.


A D vitamin szintézis kevésbé hatékony a sötétebb bőrű embereknél. A túlsúlyos felnőttek is a rizikócsoportba tartoznak, mert a D vitamin a testzsírban raktározódik. A zsírban raktározott többlet D vitamin, kevésbé aktív.


Ne felejtse, hogy a hosszú téli időszak és a kevés napsütés - akár nyáron is vitaminhiányt eredményezhet! A kapszula növényi cellulózból készült. Diabeteszesek is fogyaszthatják (0,7 BU napi adaggal kalkulálva). Glutén-, laktóz-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes.


Adagolás: A felnőtteknek 1 kapszula naponta, folyadékkal étkezésekkor. 2 éves gyermek minden másnap egy kapszula (vagy a tartalmát összetörve ételbe belekeverve).


d3 vitamin

 

A termék rendelésével kapcsolatos információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.